ECOAIR LC ECOWATT

Centrifugale ventilatoren voor badkamer of toilet. De EcoAir wordt vooral toegepast daar waar grotere weerstanden in het luchtkanaal overwonnen moeten worden. Er zijn twee verschillende bedrijfsmodi:
- Continu bedrijf dat snel kan worden opgetoerd, met een externe of interne schakelaar, afhankelijk van de modellen.
- Periodiek bedrijf met instelbare snelheid bij de installatie.
Uitgerust met DC-motoren, die zijn gemonteerd op gepatenteerde “Silent Blocks”. Hierdoor werken de ventilatoren ongelooflijk stil. Ze hebben een zeer laag stroomverbruik, waardoor de energiekosten aanzienlijk worden verminderd.

5 modellen in deze serie

EcoAIR SLC: 
Continu bedrijf: de ventilator werkt continu en kan snel worden gestart door een externe schakelaar.eriodiek bedrijf: de ventilator werkt op een vooraf ingestelde snelheid als een externe schakelaar wordt aangezet.

EcoAIR TLC: 
Continu bedrijf: Werkt hetzelfde als het SLC model, met een instelbare naloop timer, ingesteld tussen 1 tot 30 minuten, na het opstarten. Periodiek bedrijf: Door de timer kan de ventilator gedurende de geselecteerde periode blijven werken, nadat de schakelaar is uitgezet.

EcoAIR HLC: 
Continu bedrijf: Het starten wordt geactiveerd door de instelbare integrale hygrstaat of door een externe schakelaar, beide met een timer. Periodiek bedrijf: door de automatische hygrostaat werkt de ventilator automatisch als de vochtigheidsgraad in de kamer hoger is dan het ingestelde niveau, met de voorziening om de hygrometer te kunnen overrulen met behulp van een externe schakelaar. “Interval”-functies ook geïntegreerd.

EcoAIR MLC: 
Werkt hetzelfde als het H model, maar gebruikt een intern trekkoord in plaats van een externe schakelaar.

EcoAIR DLC: 
Continu bedrijf: Het opstarten wordt geactiveerd door de PIR-detector en blijft werken na de geselecteerde periode die is ingesteld op de timer. Periodiek bedrijf: De ventilator start automatisch als er een beweging wordt gedetecteerd door de PIR-detector en blijft werken na de geselecteerde periode die is ingesteld op de timer.

EcoAIR LC ECOWATT
230V 50/60Hz
IPX4

Kenmerken

Centrifugale ventilator voor overwinnen van grotere weerstanden in luchtkanaal..

Silent-elastic-blocks
Motor is gemonteerd op de gepatenteerde “Silent Blocks” Deze zorgen voor een zeer stille werking.

Wand- of plafondinstallatie.

Verschillende stijlen met de kleur strips.

Verschillende stijlen met de kleur strips
4 kleuren die kunnen worden afgestemd op het decor van de kamer: blauw, rood, groen en geel.

Downloads

Productinformatie ECOAIR LC ECOWATT
Handleiding ECOAIR LC