---  Goede ventilatie is belangrijk voor een gezond binnenklimaat  ---Toilet- en badkamer-

Woonhuis-ventilatorbox

WTW-units 

Buis- en in-lijn ventilatoren

Geluidgedempte boxventilatoren

Dakventilatoren

Axiaal ventilatoren

Centrifugaal ventilatoren

Lucht-behandelings-units met wtw

Industriële keukens / grootkeukens

ATEX ventilatoren voor explosie-gevaarlijke omgevingen

Rook- en warmte-afvoer ventilatoren (F400)

Ventilatoren voor chemisch verontreinigde lucht


VOOR EEN SELECTIE EN PRIJSOPGAVE STAAN WIJ VOOR U KLAAR!
VRAAG VANDAAG NOG EEN OFFERTE AAN VIA MAIL@ALPHAPARTS.NL


Woningbouw

Ventileren is belangrijk voor je gezondheid. Toch gebeurt dit vaak niet genoeg. Vervuilde lucht kan allergieën versterken, luchtwegproblemen en irritatie van slijmvliezen veroorzaken. We brengen tegenwoordig steeds meer tijd binnenshuis door, en  tegelijkertijd worden huizen alsmaar beter geïsoleerd. Ventileren wordt daarom alsmaar belangrijker. De beste manier om de luchtkwaliteit goed te houden is door te zorgen voor permanente en voldoende luchtverversing. Dit gedurende dag en nacht; het gehele jaar. Op deze manier komt er altijd frisse lucht binnen en verdwijnen vocht en vervuilende stoffen.
ALPHA PARTS is aanbieder van ventilatie-oplossingen voor elke situatie die comfortabel en gezond zijn en rendement met hoge energiezuinigheid combineren.

Utiliteitsbouw

Mechanische ventilatie met warmteterugwinning draagt bij aan behaaglijk binnenklimaat in o.a. een kantoor of andere ruimte. Dat is goed voor de gezondheid en voor de werkprestaties.
ALPHA PARTS beschikt over een uitgebreid productenprogramma van compacte luchtbehandelingskasten, wtw-units en krachtige ventilatoren in verschillende uitvoeringen en capaciteiten. ALPHA PARTS heeft voor elke situatie
een passende oplossing.

Industrie

Industriële ventilatie is een vak apart. ALPHA PARTS levert industriële ventilatoren voor elke toepassing en voldoet desgewenst aan alle gevraagde eisen zoals explosieveiligheid, temperatuur of filteren van vervuilde lucht. De bedrijfsactiviteiten zijn het uitgangspunt. Van lichte tot zeer zware vervuiling wordt gekeken welke technieken op het gebied van industriële ventilatie nodig zijn om het klimaat te kunnen beheersen.

Geïnteresseerd in de slimme en stille oplossingen? Neem even contact met ons op, we helpen u graag verder.
Naar uw wens helpen we u meteen telefonisch verder, of we maken een afspraak en spreken uw project persoonlijk met u door.