• ALPHA PARTS IS ER VOOR DE ZAKELIJKE ÉN PARTICULIERE MARKT
  • BEDRIJVEN VRAGEN EEN OFFERTE AAN VOOR DE SCHERPSTE PRIJS
  • PRODUCT GOEDKOPER GEZIEN? VRAAG EEN PRIJSMATCH
HOME » Retourneren

Retourneren

  • Tot 14 dagen na levering
  • Snelle terugbetaling van uw retour

Retourinformatie

Het is voor ons erg belangrijk dat u tevreden bent met de aangekochte artikelen bij ALPHA PARTS. Voldoet het product niet aan uw verwachtingen dan kunt u de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst van de producten herroepen. Bij retourneren van producten zijn de kosten voor het terugsturen voor rekening van de koper.

Belangrijke informatie betreffende uw retour

  • Zichttermijn van uw artikel(en) is 14 dagen na ontvangst. Binnen dit zichttermijn kunt u gebruik maken van uw herroepingsrecht door ons een email te sturen met uw retouraanvraag. Na herroeping heeft u nog 14 dagen om de producten naar ons terug te sturen.
  • De retourartikelen dienen compleet, niet-geïnstalleerd en onbeschadigd te zijn wanneer ze bij ons aankomen.
  • Binnen de zichttermijn mag het artikel uit de verpakking worden gehaald, bekeken en getest worden zoals u dat in de winkel zou doen. Let er wel op dat er tijdens het bekijken en testen geen beschadigingen ontstaan zodat het artikel in originele staat blijft.
  • Ontstaat er tijdens de zichtperiode toch schade aan het artikel en/of is het artikel daadwerkelijk geïnstalleerd dan bent u zelf aansprakelijk voor waardevermindering. Een eventuele waardevermindering zullen van het retourbedrag afhalen. Wanneer er sprake is van waardevermindering dan zullen wij direct na constatering contact met u opnemen.
  • Het artikel zit, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking.
  • Maatwerk artikelen (artikelen die we speciaal voor u op maat hebben geproduceerd/laten produceren en/of we in speciale RAL kleur hebben gemaakt) zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht en kunnen dan ook niet retour gestuurd worden.

TIP: Bewaar bij aankomst van het pakket altijd goed de originele verpakking en de pakbon zodat u deze weer kan gebruiken als u het pakket wil terug sturen. Het is natuurlijk niet verplicht, maar dit vergemakkelijkt de afhandeling van de eventuele retouraanvraag.

Verwerking van retouren

Bij binnenkomst van de retourzending, wordt deze direct verwerkt. Eventueel vervangende artikelen worden zo spoedig mogelijk verstuurd. Indien u geld van ons terug krijgt (aankoopbedrag + eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending), verwerken wij deze terugbetaling zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding/herroeping van uw order (we mogen wachten met de terugbetaling tot wij de bestelling hebben ontvangen of tot u heeft aangetoond deze te hebben teruggestuurd). Het is afhankelijk van de snelheid van uw bank wanneer het geld op uw rekening staat. Wij crediteren u het bedrag via de betaalmethode die u gekozen heeft bij uw bestelling.

Producten ruilen

De verkeerde maat gekozen of toch liever een andere kleur gewenst? Ruilen is natuurlijk ook geen probleem. De procedure van het te ruilen artikel is hetzelfde als bij retourneren. De artikelen kunnen volgens onderstaande stappen worden teruggezonden en wij zullen het aankoopbedrag terugstorten van de artikelen die u terug stuurt. De gewenste artikelen kan vervolgens via de site worden besteld op dezelfde manier waarop u al eerder een bestelling heeft geplaatst.

Is uw vraag nog niet geheel beantwoord? Wij helpen u graag verder!

 

mail@alphaparts.nl

 

 

06 24141595

 

 

06 24141595

 

Als wij niet beschikbaar zijn, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op wanneer u uw gegevens achter laat via de e-mail of WhatsApp.