TD-SILENT ECOWATT

TD-SILENT ECOWATT - MODELLEN 350 TOT 1000
ventilatoren met geluidsabsorberende isolatie. Het ventilatorhuis is van kunstof materiaal gemaakt. De binnenwand is ontworpen om de geluidsgolven met de juiste hoek te richten naar het geluidsabsorberende materiaal. Flexibele rubberen afdichtingen op de in- en uitlaat absorberen trillingen. De ventilator is voorzien van een externe aansluitdoos. De ventilator kan worden verwijderd zonder het aangrenzende kanaalsysteem te demonteren, waardoor de installatie of het onderhoud wordt vergemakkelijkt. Brushless EC-motor, met zeer efficiënt en laag verbruik, geschikt voor eenfasige voeding 230 V ±15%/50-60 Hz, IP44, thermische overbelastingsbeveiliging. Ventilatiesnelheid 100% aanpasbaar met de potentiometer in de aansluitdoos of met een externe regelaar van het type REB-Ecowatt. Analoge ingang met aansluitklemmen in de aansluitdoos om de ventilator met 0-10 V ingangssignaal te reguleren. Modellen kunnen in elke richting worden gemonteerd. En werken in omgevingstemperaturen tussen -20 ºC en +40 ºC. Geschikt voor elke ventilatietoepassing, waarbij het geluidsniveau van het ventilatiesysteem essentieel is. En vanwege het permanente gebruik een aanzienlijke energiebesparing wenselijk is. Het is ook geschikt voor toepassingen die een regelbaar ventilatiesysteem met andere sensoren of regelaars vereisen. Bijvoorbeeld in combinatie met een Co2 sensor.

TD-SILENT ECOWATT - MODELLEN 1300 EN 2000
Stille en compacte “Mixed-flow” ventilatoren met geluidsabsorberende isolatie. Gemaakt van plaatstaal, en beschermd door een sterke verflaag van epoxy-polyester. Verder zijn er akoestisch isolerende (MO) glasvezels toegepast.De ventilator kan worden verwijderd zonder het aangrenzende kanaalsysteem te hoeven demonteren. Hierdoor wordt de installatie of het onderhoud vergemakkelijkt. Brushless EC-motor, zeer efficiënt en laag verbruik, geschikt voor eenfasige voeding 230 V ±15%/50-60 Hz, IP44, thermische overbelastingsbeveiliging. Ventilatiesnelheid is 100% aanpasbaar met de potentiometer in de aansluitdoos of met een externe regelaar van het type REB-Ecowatt. Analoge ingang met aansluitklemmen in de aansluitdoos om de ventilator met 0-10 V ingangssignaal te reguleren.
Modellen kunnen in elke richting gemonteerd worden en werken in omgevingstemperaturen tussen -20ºC en +40ºC.
Geschikt voor elke ventilatietoepassing, waarbij het geluidsniveau van het ventilatiesysteem essentieel is en vanwege het permanente gebruik , een aanzienlijke energiebesparing wenselijk is. Het is ook geschikt voor toepassingen die een regelbaar ventilatiesysteem met andere sensoren ( Co2) of regelaars vereisen

Downloads

Productinformatie TD SILENT ECOWATT
Handleiding TD SILENT ECOWATT