• ALPHA PARTS IS ER VOOR DE ZAKELIJKE ÉN PARTICULIERE MARKT
  • INFRAROOD VERWARMING, LUCHTBEHANDELING, WTW-UNITS, VENTILATOREN EN OVERIGE TECHNISCHE INSTALLATIEMATERIALEN
  • BEDRIJVEN VRAGEN EEN OFFERTE AAN VOOR DE SCHERPSTE PRIJS

Buisventilator TD EVO PF ECOWATT

In-lijn mixvent-ventilatoren, compact, voor ronde kanalen en vervaardigd van 85% gerecycled kunststof. De waaier en silent-block worden vervaardigd van nieuw kunststof voor het garanderen van hoge prestaties. Met deze serie heeft u keuze uit 7 verschillende diameters en een luchtvolume dat begint bij 190 tot 1780 m3/h. Het unieke ontwerp van de ophang beugel, zorgt dat het ventilatorhuis verwijdert kan worden, zonder dat het luchtkanaal gedemonteerd hoeft te worden.
Het geoptimaliseerde ontwerp van de waaier, geleide schoepen en de uitlaat diffuser, zorgen voor betere prestaties en een lagere geluidsproductie. De luchtdichte constructie met de dubbele wand tussen de beugel en het ventilatorhuis, zorgen voor een luchtdichte constructie.
Rubberen ringen op de aansluit flenzen, zorgen voor een luchtdichte aansluiting op het luchtkanaal.
Silent-block technologie zorgt voor minimale trillingen waardoor het geluidsniveau zeer laag is.

Motor
Eenfasige wisselstroommotor met 3 snelheden:
- 230V 50/60Hz, klasse B, IP44.
– Toeren regeling 100% via potentiometer in de aansluit box of via externe regeling REB-ECOWATT type. Analoge input afstandsbediening met 0-10V extern signaal.
– Kogellagers en thermische beveiliging met handmatige reset.
– Werk temperatuur: -20/40ºC.

 Kenmerken

85% gerecycled kunststof, 100% S&P technologie

Hun ontwerp, efficiëntie en effectiviteit blijven hetzelfde. Waarin de nieuwe in-line kanaalventilator verschillen: de gebruikte materialen, op basis van gerecyclede kunststoffen. TD EVO ECOWATT komt op de markt als eerste duurzame in-line kanaalventilator met de beste S&P-technologie.

 

Downloads

Productinformatie TD EVO PF ECOWATT