CAB-ECOWATT

Compacte boxventilator van gegalvaniseerd plaatstaal, inwendig geïsoleerd met ontbrandbare M0 thermische en akoestische 50 mm dikke isolatie. Alle modellen zijn voorzien van ronde aansluitingen met rubber “safe” verbinding. De centrifugaal ventilator met achterover gebogen schoepen wordt direct aangedreven door een zuinige borstel-loze IP44 EC-motor. De motor wordt tegen overbelasting beschermd door een thermische beveiliging. De voeding is 230 volt +/-15% en 50/60 Hz.
De boxventilator is voorzien van een werkschakelaar. De luchthoeveelheid kan worden geregeld met de regelaar type REB-ECOWATT. Als alternatief is aansturing mogelijk door een analoog ingangssignaal van 0-10V dat overeenkomend met een 10% tot 100% volumestroom. Deze boxventilator is ontworpen voor binnenopstelling. Werktemperatuur -20 tot +40ºC. Deze CAB ECOWATT boxventilator is energiezuinig en geschikt voor continubedrijf.Kenmerken

Werkschakelaar en potmeter
Externe potentiometer om de luchthoeveelheid in te stellen (0-100%)

Laag geluidsniveau
Akoestisch isolatiemateriaal van 50 mm dik onbrandbaar vezelglas (M0) met een zeer resistente coating die het geluidsniveau aanzienlijk vermindert.

Direct aangedreven centrifugaal ventilator

Geluiddempende inlaat

Installatie in iedere richting
Kan rechtop, horizontaal of omgekeerd worden geïnstalleerd.

Downloads

Productinformatie CAB ECOWATT
Handleiding CAB ECOWATT