COMPACT PBB/PBT

Serie industriële ventilatoren ontworpen om een groot luchtvolume te leveren. De ventilatorbehuizing is vervaardigd uit gewalst plaatstaal met een robuuste, stalen staander. De gehele ventilatorconstructie is beschermd met behulp van cataforische en zwart polyester coating.Kunststof waaiers dynamisch gebalanceerd en geproduceerd van UV bestendig, glasvezel versterkt materiaal, welke weerstand biedt tegen chemische en schurende luchtstromen. Alle modellen zijn voorzien van een beschermrooster van robuust staaldraad zowel op de inlaat- als de uitlaatzijde van de ventilator. Alle kabelverbindingen worden via een IP65 klemmenkast tot stand gebracht. Deze is aan de buitenkant van de behuizing bevestigd en heeft een 2-polige. Aan/Uit schakelaar.

Motoren
Alle motoren zijn IP65, Klasse F isolatie (1), uitgerust met thermische beveiliging. Alle motoren zijn toerentalregelbaar behalve / 4-630 model. Alle 3-fase motoren zijn toerental regelbaar met een frequentieregelaar.

Spanning:
- 1-fasig 230 V - 50 Hz (condensator in de aansluitdoos).
- 3-fasig 230/400 V - 50 Hz.
(1) Klasse F isolatie: werktemperaturen van -40ºC tot 70ºC.

Aanvullende informatie
Standaard luchtrichting: (B) waaier / motor.

Kenmerken

Luchtinlaat
Aerodynamisch ontwerp van de aanzuigmond om de luchtstroming te optimaliseren en het geluidsniveau tot een minimum te beperken.

Vlamvertragende aansluitdoos
Aansluitdoos van vlamvertragend kunststof,  gemonteerd aan de buitenkant van de behuizing en heeft een 2-polige Aan/Uit schakelaar. Kabelwartel PG-11.

Dynamisch uitgebalanceerde waaier overeenkomstig de ISO 1940 richtlijn

Verstelbaar
De lange behuizing is ruim verstelbaar om zo de luchtstroom te richten.

Downloads

Productinformatie PBB PBT
Handleiding PBB PBT