• ALPHA PARTS IS ER VOOR DE ZAKELIJKE ÉN PARTICULIERE MARKT
  • BEDRIJVEN VRAGEN EEN OFFERTE AAN VOOR DE SCHERPSTE PRIJS

SABIK

Serie plug&play WTW-units met hoog rendement warmteterugwinning (tot 92%) en EC-motoren met laag opgenomen vermogen. De unit staat garant voor een continu en gebalanceerd ventilatiesysteem dat de vochtige, muffe lucht in natte ruimtes afvoert en gefilterde, frisse lucht naar de leefruimtes aanvoert. Het geoptimaliseerde ontwerp voldoet aan de hoogste normen voor zeer hoge lekdichtheid, goede thermische isolatie en een minimaal geluidsniveau. Dankzij de ingebouwde vochtigheidssensor wordt de luchtvochtigheid binnenshuis automatisch opgevolgd en de ventilatorsnelheid evenredig aangepast. De unit is standaard voorzien van ISO gecertificeerde G4-groffilters (65%) bij de luchtaan- en -afvoer om de binnenkomende lucht te reinigen en de warmtewisselaar te beschermen. Voor een hogere luchtkwaliteit kunt u optioneel een F7-filter (50%, PM1) installeren in de buitenlucht-aanzuig. De ingebouwde 100% bypass kan zowel automatisch als handmatig worden bediend. De bypass is bijzonder nuttig wanneer de binnentemperatuur hoger is dan de buitentemperatuur en vrije koeling de voorkeur verdient.


Eigenschappen:
- Energiezuinige EC motoren
- 100% automatische/handmatige bypass
- Omkeerbare configuratie rechts/links
- Gebruiksvriendelijk
- Installatievriendelijk
- Passivhaus gecertificeerd
- Modulair:· Ingebouwde voorverwarmingsbatterij (optioneel)
· SERVOFLOW module voor continu flow (optioneel)
· Connectiviteit m.b.v. de SPCM communicatiemodule (optioneel)
· Ingebouwde VOC-sensor(optioneel)

Kenmerken

Touchscreen
Bedrade afstandsbediening met touchscreen.
Functies: Eenvoudige bediening, snelheidsinstellingen, handmatige bypass, boost-activering, automatische modus, alarm ‘filter vuil’.

Connectair
Via de optionele SPCMmodule heeft de unit toegang tot Connectair, het IoT van S&P dat u op een nieuwe manier van uw ventilatie laat genieten.

Montagevriendelijk
Eenvoudige toegang tot alle onderdelen.

Downloads

Productinformatie SABIK
PDF – 923,2 KB
Handleiding SABIK
PDF – 2,5 MB